Kid Spends $500 on FORTNITE with Mom’s Credit Card… [MUST WATCH]

Kid Spends $500 on FORTNITE with Mom’s Credit Card... [MUST WATCH]Views:17607098|Rating:4.01|View Time:19:1Minutes|Likes:338701|Dislikes:83220
Kid Spends £500+ and Buys 10,000+ V Bucks on Mum’s Credit Card!! She FREAKED OUT (Fortnite: Battle Royale V Bucks Prank on Angry Mum)

►►BRAND NEW “BRO” MERCH (Cop It Before It SELLS OUT)►►

Girly in vid:

—————————| MERCHANDISE |—————————
► BRAND NEW MERCH:
► BRAND NEW MERCH:
►Follow my Merch Twitter:

—————————| BE ACTIVE FOR A FOLLOW |——————-
►FOLLOW ME ON TWITTER:
►FOLLOW ME ON INSTAGRAM:
►ADD MY SNAPCHAT: MorgzHudson
►FOLLOW MUM ON TWITTER:
►FOLLOW DAD ON TWITTER:

—————————| OTHER |—————————
►BUSINESS ENQUIRIES: [email protected]
►MY GAMING CHAIR UK: – USE “morgz” FOR A DISCOUNT
►MY GAMING CHAIR US: – USE “morgz” FOR A DISCOUNT!
►TRANSLATE THIS VIDEO FOR A FREE SHOUTOUT

family friendly pg clean

STAY AWESOME GUYS! 😀

Ik heb net een half uur met de bank gebeld. En al het geld dat van mijn bankkaart gaat wordt uitgegeven aan Fortnite. Weet je wat Morgen Dat is grappig. Hallo, team Morgz en welkom bij een nieuwe video We hebben wel allemaal al gezien dat kleine kinderen geld stelen van hun ouders bankkaart en het uitgeven aan games. Ik heb dit nog 'nooit' gedaan. Ik heb zeker geen 1000 pond aan FIFA points uitgegeven, zonder dat mijn moeder het wist. euhm Oke, ik ben schuldig, Nee echt man toen ik jonger was dee ik dit heel de tijd, Me moeder werd helemaal gek omdat ik zoveel geld had uitgegeven Mijn moeder maakte meer uit dan toen ik al dat geld op papieren punten spendeerde en toen zette het me aan het denken Waarom maak ik het niet met een grap in Fortnite, dus ja, ik ga in heel veel geld uitgeven. Koop alle items die ik kan, op, mijn, moeders creditcards en dan hopelijk Zie haar in paniek raken, dit wordt hilarisch Jongens, als je dat bent Nieuw hier, vergeet niet om naar beneden te gaan en op het subscribe knopje te drukken. ik ben onderweg naar de 3 miljoen abbonees Ook net begonnen met het posten van meer fortnite , dus als je het leuk vond voor vanavond ga daar naar beneden en smash die abonneerknop En ik ga jullie ook een gek, licht doel voor deze video sturen, we smash tromgeroffel aub 20.000 likes ik weet niet of je kunt, doe die jongens dat is een gigantisch doel, maar je weet wel, voel je vrij om naar beneden te gaan Daar en verras me zo, jongens en meisjes als je kunt Zie dat we vanavond op weg zijn en er zijn veel dingen die ik nog moet kopen, dus eigenlijk ga ik Voeg een hoop punten toe aan al dit spul en het ding, het is met mama dat ze een melding krijgt Door, haar bank elke keer als er iets uit haar account komt, zo hopelijk Het zal niet lang meer duren voordat ze beseft dat er veel geld is uitgekomen En ze wordt waarschijnlijk echt gek, 10 duizend v-bucks kopen 80 euro Ponden, dat is waarschijnlijk een goede ster Oh schat daar, we flippin gaan dertienduizend zevenhonderd, punten laten we kopen, sommige skins de raptor outfit Mm v boeken die veel mensen proberen, hun, schat, maar gelukkig, voor mij ik heb, mijn, mama's creditcard Dus ik ben er regelrecht in om daar te kopen, we gaan flippin, schat, ik ben het niet Gaan, liegen, dat is waarschijnlijk koeler dan de buitenkant van nu Dus ik ga door en koop het. Eerlijk mam is het niet, ik ben blij dat je het breakdancen hebt, munitie Yo ik ga, doe het daar knallen we gaan nog eens 800 v dollar naar beneden De afvoer, schat, we hebben de verblinding, outfit laten we echt zijn, het ziet er echt verschrikkelijk uit, in godsnaam Heeft deze skin eigenlijk, maar ik ben stil ga het kopen schatje daar, we gaan de kauwgum, zweefvliegtuig nu heb ik de draak zweefvliegtuig dus ik zal dit niet gebruiken Maar dat betekent niet dat ik het niet ga kopen, schat, we hebben de jungle-scout-outfit nog eentje als, wit, waarom Zou ik dit kopen zoals, wie zal dit echt gebruiken, ik ben het niet Maar ik ga het nog steeds kopen, ha ha we hebben het pure zout en hoewel ik dit eigenlijk wel leuk vind Dus ik ga het kopen, dank je moeder en de ijsbreker Oogstwerktuig, wat ik niet ben, ga ter plekke Laten we gewoon gaan Jongens, echt waar wat in godsnaam Kan ik anders de strijdbundel kopen die veel v-bucks bevat, dat is veel geld? Ik heb een pi-baby. Laten we gaan Ga, bedankt mam, ik denk dat ik het niet eens weet, wat in godsnaam een strijdbundel eigenlijk doet, maar ik heb het toch Nee, ik ga nu gewoon al deze tranen kopen zoals ik mag, nou, ik weet het niet eens Wat koop ik in godsnaam, ik klik gewoon op alles kopen, want ik ben gek eigenlijk jongens, ik heb geen idee Waarom ik nu zelfs koop Maar ik ben hier letterlijk alleen maar aan het aanschaffen, absoluut alles kopen. Laten we omkeren en het doen, ik ben het letterlijk inkoop Alles in het spel nu. Koop ik ben een. Koper imma gaat erheen en koopt het ik ga Koop alles omdat ik de creditcard van mijn moeder heb Jongens, we hebben gehoord dat we al v-boeken hebben opgebruikt, maar We hebben nog veel meer te koop, dus wat ga ik doen Oh, goddelijke films gaan in paniek raken Ik ben zo erg dat we jongens en meisjes veel meer boeken gaan downloaden die aan het account zijn toegevoegd Niet van mijn account, maar we hebben nog steeds meer te koop, dus laten we doorgaan En jongens en meisjes het laatste item dat ik kan kopen We zijn nu officieel, bezitten alles waarvan ik denk dat ik het natuurlijk met de reaper ga doen Mijn merk, nieuwe skin en ik gaan met de donkere materie rugzak omdat ik het niet weet zwart donkere, stuff school ik denk dat ik ga, ga je gang met het rijk, bijl dat, was behoorlijk verdoofd en natuurlijk kreeg ik een Blijf bij mijn, mijn koninklijke draak, dat is gewoon niets dat dat zal verslaan en daar gaan we jongens en meisjes die ik net een heb uitgegeven Heel veel geld op moeders creditcards, maar ze heeft het nog steeds niet gemerkt, dus wat die weg te gaan, wat tijd doorbrengen Dan om een ​​strijd royale te worden en misschien kunnen we winnen met al onze nieuwe. Items laten we dit doen Oké, jongens en meisjes hier gaan we rechts nu zijn we in het spel. Ik ga tot twee torens elke keer als ik tot twee torens ga ik altijd Sterf maar imma doe het voor jullie omdat, waarom, verdomme, niet het is leuk als Ja maar wat ik wil dat jullie commentaar neerleggen, hieronder, vandaag in het commentaargedeelte Is wat je favoriete pistool in het spel is om te gebruiken als je een pistool zou kunnen kiezen Begin met in de game welke je zou kiezen, dat is mijn vraag aan jou, oké? We hebben de tijd dat die kerel zojuist gesprongen is, hem wil vermoorden, jij klinkt dat jullie allemaal een hebben Ga, want ik ga doden We zijn terug tijd voor game nummer twee, nu kunnen we allemaal anderen vergeten Gebeurde als laten we dat gewoon achter ons laten Nooit gepraat, nooit meer, je kunt echt merken dat ik om twee weken een pro ben, ja, oké, we gaan schuin, nogmaals, we zijn waarschijnlijk, ga Sterf als de laatste game, maar Hopelijk vallen we van een gebouw af, mannen, ik ga naar deze dikke koeien Hier, deze blauwe, ik kan iets blauw zien altijd een schild, oké? Ik neem dat vette schild niet, ik neem het altijd, hak de deuren achter jullie, het zijn goede manieren Ga niet naar iemands huis en laat de deur dan open staan, zou je openen en dan zou het moeten We gaan, voor sommige moorden of zou moeten, we spelen conservatief en proberen zo veel mogelijk in leven te blijven, zeg maar ga voor Sommigen doden maar ik wil niet sterven, dus ik ben waarschijnlijk alleen maar aan het chillen Oké, we hebben een behoorlijke buit, we hebben nu een ander vetschild Wij zijn 100 honderd goed goed goed goed goed goed goed oké honderd honderd, wie kan ons nu stoppen We moeten gaan aanvallen, oh? Oke oke? En we gaan voor de sneak guys, kijk dit ik ga voor de goede oude sneak attack hij weet niet eens dat ik hier ben Net als die baby laten we stiekem gaan Aanval, oke ik ga de med-kit nemen omdat er een zeer goede kans is dat ik zal sterven, en het nodig heb Sommige punt jongens en meisjes goede start een kill Tot nu toe ben ik in de aanval Ik ben klaar met conservatief spelen Ik wil nu wat motherfucking-moorden Ook laden als jullie Wees niet boos op me omdat ik in mijn laatste herfst in onze video een legendarisch litteken achterliet en het gewoon niet zag Dus, ja ik probeer en laat geen wapens achter in deze video, maar als ik het vertel Hen in de commentaarsectie maar ik denk niet, ik zal nu een pro zijn Ik ga niet weg, ga niet, en ik ben serieus serieus, jongens en meisjes, ik heb geen idee hoe ik iemand kan vinden We zitten in gekantelde moedermolentorens en ik kan niemand zoals hij vinden Doel, kijk Oké, dat was dat was intens, oké? Dat was in flippin-tijd. Ik krijg al deze meldingen op mijn telefoon dat er geld weggaat bij mij Bankrekening doe je alles wat je hebt uitgegeven, geld of ik heb je veertien dagen verteld, weet je wat je bedoelt? Waarom, heb je de melding gekregen die ik net heb bedacht, ongeveer 8 minuten, ga nu niet. Oké, je hebt niks gedaan nee verlaat me niet Nee, nee, geen zuster blijft daar dus wat er gebeurd is, hoe is het gebeurd. Er kwamen veel lichamen tevoorschijn, er is veel, fout dat je gewoon blijft zeggen Melding van de bank alleen maar alert geld is ingetrokken. Van je account dus ik Oké, oké, dus waarom kleedde je me goed? Ik weet dat ik het niet goed vond? Ik heb net voor de nacht gespeeld waar ik niet eens zo van ben gaan bewegen, letterlijk heb ik zojuist moordpartijen gehad, nieuw vanaf vijftien dagen Je weet dat het gewoon pardon is, maak je geen zorgen, maak je geen zorgen ik weet zeker dat het waarschijnlijk niets is Maar ik ga gewoon en dan ga ik naar de bank, oke het is een probleem dat ik graag wacht Nee, nee, nee, wat ga je doen wat je gaat doen, ga gewoon en bel de bank op en kom erachter Wat het niet is wat er gebeurt, oke ik moet goed gaan, oh? eh ik veronderstel laten we teruggaan naar de gameplay jongens echter We zouden best bang moeten zijn omdat mama de bank gaat bellen en? Dat is niet goed, de stormen komen eraan, oh? Oké, we hebben storm, en we hebben sluipschutters storm plus mythologie Jongens, kan, we nemen een seconde voor herhalingen leuke grap schouder Oké, ik denk dat dat de beste moord is die ik ooit heb gedaan, maar Nee
Tijd om te verspillen, we moeten nu echt gaan Omdat de storm op het album staat, is het op onze kont en het sluit snel en ik ben er vrij zeker van? Oh ja, oh? Nog een kill, oke, vijf moorden dit wordt echt een goed spel voor me, oh nee 55 gezondheid Welnu, als ik nu in de storm sterf, zal dat een nationale ramp worden 48 47 46 44 op de bal 49 fundido Oké, jongens en meisjes denk ik dat het wel goed zou komen, maar we zijn? Het gaat ongelooflijk laag zijn, over gezondheid zonder schild We hebben een ster, maar het is niet genoeg als we die niet hebben Elke gezondheid, ik denk dat ik misschien de laatste persoon ben die levend in tilt is, wat behoorlijk flippin dope is, maar ik heb het nodig Sommige gezondheid als een Avondmaal unni, oh? ja, oh Oké, precies wat we nodig hadden, jongens en meisjes, oh? Laten we feesten dat er hier iemand een schild is omdat ik het echt zou kunnen Echt, doe het met, een goed schild We hebben net een vechtschild gevonden, ja oke nu We hebben het erover dat we terug zijn tot 50 schild we zijn terug tot 75, gezondheid ik het gevoel dat ik de beste van de wereld ben, ga ik naar de top van deze berg en Kom op, ik bedoel, ik bedoel, ik probeer hier wat moorden te plegen Zeker niet gaan kamperen ii niet kamperen ik heb nooit gekampeerd in mijn leven, er zijn er 11 Mensen hebben jongens verlaten en meisjes liegen, is niet veel, we hebben een ander, basis hier beneden met een. Kerel Oh, jij, zal niet weten waar het vandaan kwam Ik ben zo slecht oh, mijn god ik was zo dichtbij ik ben zo teleurgesteld in mezelf, oh god, ik ben hier beneden Flipping sniper laat zien hoe je het opschroeft Verplaats boom y'allers domme, bloederige boom raakte hem Fietsen, flip, flip, ja, flip ik laat het je zien Zes mensen hebben de baby verlaten. Ik heb redelijk veel vertrouwen op dit moment, maar zodra ik de kraam in ga, ben ik behoorlijk kwetsbaar Allemaal deugniet, ik probeer een hond te voelen. Goh, oké? Er is letterlijk niets dat dit kan maken, erger nog, ik ben letterlijk zo geïrriteerd Ik heb zojuist de knal gefilmd en ik spreek ongeveer een halfuur met ze Al het geld dat uit mijn account komt, wordt besteed aan vier nachten Mama, wat was er voor vanavond Wat is wat nu? Ben je, absoluut gek, ik heb echt geen idee of voor leugenaars Morgan Morgan Ik heb je tweets gezien waarmee ik het spel heb gespeeld. Weet je wat Thor is? Dat is nacht want ik wil niet voor mijn oren, ben je absoluut Belachelijk zijn, je hebt geld uitgegeven uit mijn account, op het punt te stoppen, mijn kaart, en dan heb ik het me gerealiseerd. Dit jou Je doet, je doet het, mijn geld, het is veertien dagen hersenen, en hij doet alsof hij het niet eens weet Wat voor nacht is en hij bracht honderden door, uiteraard wordt martin veel geld uitgegeven voor Je microfoon is goed, waarom ben je aan het uitgeven. Jouw eigen ik zal een kaart moeten stoppen En de bank vraagt, ik wil het niet, ik wil het verder zetten, morgan, je hebt uitgegeven, mijn geld dan, waarom doe je niet je, bezit dan je eigen kaart Het was een ongeluk dat je er heel vaak tegenaan moest om het te doen, je bent me het geld schuldig Weet je, je gaat me het geld terug geven. Het is voor altijd verdwenen, nu is het deze keer Nee, die is weg, maar je hebt geld op je bankrekening Dat je me nu een dekking wilt geven, lacht je naar me, waarom lach je dan? Dit is gek leuk Ja, alles wat ik doe voor jou, ik ben hier eerder geweest En ik zei tegen je, Morgan, dat je geld hebt weggenomen van mijn rekening en je zei Nee, maar kijk hem eens, hoe. Hij ziet er cool uit Kijk, je weet wat er nog cooler uitziet als je me het geld teruggeeft dat je geeft Ik ben het geld terug, ik ben de zaak, weet je. Jij geeft, ik weet het geld terug, wat voor morgan? Dit is grappig Spreek, nogmaals, pestkoppen gebruiken om me uit het raam te gooien Je speelt deze stomme game niet meer, je geeft me het geld en als je niet geeft Ik ben het geld Morgan, ik zal nooit meer met je praten En ik zal niets voor je doen, ik wil je naar Starbucks, ik zal het niet laten Mensen blijven meer in dit huis en we verlangen ernaar? Ja vrouw, is kapot, ik ben erg teleurgesteld Morgan, ik ben erg teleurgesteld in jou ik denk dat ik beter verwachtte na alles wat ik heb gedaan voor jou, dit gaat in de fin als, nou de samenvoeging niet de samenvoeging Nee Het ergste wat je hebt gedaan hoe. Je deed dit eerder toen je jong was en je zei dat je het nooit meer zou doen Teleurgesteld, ik ben gewoon teleurgesteld in jou um Dat deed ik niet, hij hield mijn controller weg, weg ga alsjeblieft weg Ja, het is belachelijk niemand, anders zou ik dat ooit met de ouders doen en je hebt het nu twee keer gedaan Is er iets mis mee? Je hebt het tweemaal gedaan wat er mis met je is waarom, zou je het doen waarom Mam, waarom doe je dat, ik film je dat ik van streek raak, dit is grappig, neem iets mee Een blik, slecht ik ben aan het lachen, een beetje omdat Ik ga, geef je al het geld terug ja Ik weet dat je geeft Ik heb het geld terug maar het is niet eens goed morgan, dit is geen goede zaak om te doen, is hij het een garnaal is het? Het is gewoon een grap, nouja, nou weet je, nou ik heb echt een goede grap gekregen, wat ja, ja maak je geen zorgen Je gaat, ik ga mijn wraak nemen voor deze morgan. Dit is een heel goed. Ik ben goed. Ik ben nog steeds erg teleurgesteld in jou. Sommige dingen die grappig zijn en het de moeite waard is om te doen als een grap, maar sommige dingen zijn gewoon niet voor mij, ga gewoon weg Je komt gewoon, dichtbij, ik en jij, maakt, ik overstuur ga weg ga je camera weg Nou jongens, dat was ik bewogen dat het veilig is om te zeggen, de grap oorlogen is Zeker terug op jongens als je dat nog niet hebt gedaan, ga daar naar beneden en smash die subscribe-knop Ga daarheen en doe het goed Nu ga ik nog meer video's van vier nachten uploaden en nog veel meer grappen op deze manier op jouw manier Binnenkort dus als je dat bent Niet geabonneerd abonneren en nu lid worden van teammokken en ook jongens nog een enorm bedankje aan iedereen Dat werd een echte bro en voegde zich bij de fusieploeg jullie beiden, jongens ontvangen. Je broer in de vijanden die je bent Om ze te krijgen en jullie zeggen allemaal dat je van ze houdt, dat is het Ontzettend bedankt allemaal, de fusieploeg is nog nooit zo sterk geweest en het is geweldig om jullie te zien Wikkel in de getoonde bro, je bent een echte Bro, ik vind het heel erg bedankt voor het kijken naar de video en zoals altijd heb ik jullie erbij betrokken Geweldig en ik zie je in mijn volgende video rust (ondertiteling gemaakt door: zeehondjes games abonneer ook op hem)

28 thoughts on “Kid Spends $500 on FORTNITE with Mom’s Credit Card… [MUST WATCH]

  1. Ddddddddddddddsssddsddsfd bs🔘⤵️🔸🔹🔙ℹ️⤵️ℹ️🔹↩️🚊🚔🎢🚋🚊🚀🏁🚅🎢🌁🚅🕐🕗🔸🔌💡🇵🇷🇿🇦🇹🇼🇷🇺🇵🇳🍒🌧🌽☂🍴🏒⛸⛳️🎸🏇🏓🏌😆🏒😀🎢🌁⛸🌞🕍🚦🚥🚁⛄️🍒🍉🍚🍡🍞🍖💶

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *